Novosti

Održana predavanja „Mogućnost korištenja sredstava iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj u šumarstvu i drvnoj industriji“

Ministarstvo poljoprivrede, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Hrvatski savez udruga privatnih šumovlasnika, Udruga privatnih šumovlasnika te Savjetodavna služba su održali predavanja pod nazivom “Mogućnost korištenja sredstava iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj u šumarstvu i drvnoj industriji”.

Predavanja su bila namijenjena šumovlasnicima, udrugama šumovlasnika, jedinicama lokalne samouprave, obrtnicima i poduzetnicima u šumarstvu i drvnoj industriji.

Teme koje su obrađene su šumarske mjere u Programu ruralnog razvoja, podnošenje zahtjeva za mjere ruralnog razvoja, postupak prikupljanja ponuda, javna nabava, isplate po projektima Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014. – 2020. i dr.

Predavanja su se održala u četvrtak, 07. srpnja 2016. u prostorijama NP Risnjak, Crni Lug  te u petak, 08. srpnja 2016. u prostorijama Lugarnice Fuka u Fuki kod Vrbovca.

Prezentacije i materijali s predavanja su dostupni ovdje.