Novosti

Korisniku tipa operacije 4.2.1. “Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima” isplaćeno više od 430 tisuća kuna

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju nastavlja s isplatama odobrenih Zahtjeva za potporu unutar mjere 4 “Ulaganja u fizičku imovinu”, podmjere 4.2. “Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda”, tipa operacije 4.2.1. “Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Korisniku Granolio d.d., Agencija za plaćanja isplatila je 438.653,32 kn za ulaganje u građenje i opremanje objekata za preradu žitarica, uljarica i industrijskog bilja s pripadajućom unutarnjom i vanjskom infrastrukturom.

U okviru ulaganja, korisnik je nabavio opremu i uređaje za preradu, punjenje, konfekcioniranje, vaganje, pakiranje, označavanje, privremenu pohranu i skladištenje, industrijski inkjet pisač, gospodarska vozila za transport gotovih proizvoda i teretno vozilo.

Agencija za plaćanja je unutar tipa operacije 4.2.1. “Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020 dosad isplatila više od 38 milijuna kuna.

 

Više informacija o odobrenim i isplaćenim Zahtjevima za potporu možete pronaći ovdje.