Nekategorizirano

Radionica Zadar tip operacije 4.3.3

zakazano Nekategorizirano

Ministarstvo poljoprivrede – Uprava za ruralni razvoj, u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju, organizira radionice s ciljem predstavljanja mogućnosti korištenja potpora kroz tip operacije 4.3.3 „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

U nastavku se nalazi raspored radionica:

Mjesto Tip operacije Datum Adresa Vrijeme održavanja
Zadar 4.3.3 14.02.2019. Zadarska županija, ulica Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar 12:00

Dodatno će biti održane i radionice u Makarskoj i Osijeku o čijem terminu i mjestu  održavanja će korisnici biti pravovremeno obavješteni.

U sklopu mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu“, podmjere 4.3. „Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva“, tipa operacije 4.3.3. „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“ radionice će biti održane u sljedećim mjestima : Pazin, Zadar, Makarska i Osijek. S obzirom da je navedeni natječaj za tip operacije 4.3.3 „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“ otvoren do 1. srpnja 2019. godine do 12 sati, svrha predavanja je uputiti korisnike u detalje natječajne dokumentacije i same prijave.