Novosti

Otvoren Poziv za iskazivanje interesa za prijavu na tip operacije 4.4.1. „Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša“

Ministarstvo poljoprivrede raspisuje Poziv za iskazivanje interesa za prijavu na podmjeru 4.4. „Potpora za neproduktivna ulaganja povezana s ostvarenjem ciljeva poljoprivrede, okoliša i klimatskih promjena“, tip operacije 4.4.1. „Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020..

Poziv je otvoren od 13.02.2020. do 28.02.2020. godine.

Molimo sve zainteresirane potencijalne korisnike (poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednika, javne ustanove (ili tijela) za upravljanje zaštićenim područjima i/ili drugim zaštićenim dijelovima prirode kao i udruge za zaštitu i promicanjem kulturnih vrijednosti, zaštite okoliša i prirode) da popune priloženi anketni upitnik.

Ovaj poziv ima za cilj prikupljanje informacija na osnovu kojih će Ministarstvo poljoprivrede raspisivati natječaj za podmjeru 4.4. „Potpora za neproduktivna ulaganja povezana s ostvarenjem ciljeva poljoprivrede, okoliša i klimatskih promjena“.

Obrazac za iskazivanje interesa možete pronaći OVDJE.