Novosti

Održan 24. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

I ove godine je u razdoblju od 9. do 11. rujna održan 24. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam koji se tradicionalno održava na sajamskom prostoru Gudovac.

Riječ je o međunarodnom gospodarsko-obrtničkom i stočarskom događaju na kojem je sudjelovalo 500 izlagača iz Hrvatske i oko petnaestak iz drugih država. Izlagači su imali priliku predstaviti svoje proizvode i usluge, obaviti prodaju te s drugim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti svoja poslovna iskustva i informacije. Važan dio sajma je Državna stočarska izložba, na kojoj su predstavljeni najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima te su prezentirani trendovi stočarstva i uzgoja domaćih životinja.

Djelatnici Uprave za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju Ministarstva poljoprivrede su svim posjetiteljima štanda pružili korisne informacije i odgovore na eventualne nedoumice vezano za mogućnosti ostvarivanja potpora kroz različite mjere Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.- 2020.

Ovim putem se zahvaljujemo svim potencijalnim i postojećim korisnicima na posjeti i želimo uspjeha u realizaciji svojih projekata.

Više informacija o Bjelovarskom sajmu možete dobiti u poveznici ovdje.