Novosti

Naučite se izraditi Poslovni plan

EDUKACIJA O IZRADI POSLOVNOG PLANA
Poštovani mali poljoprivrednici,
S raspisivanjem natječaja za mjeru 6, Podmjera 6.3 – Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava, Ministarstvo poljoprivrede organizira besplatnu edukaciju za potencijalne korisnike mjere.

Edukacija će se održati u mjestima i u terminima kako slijedi:

MJESTO DATUM LOKACIJA TRAJANJE
ZAGREB 8.5.2015. Otvoreno učilište Algebra, Maksimirska 58 a 9-17
OSIJEK 12.5.2015. Otvoreno učilište Algebra,
Adama Reisnerova 74
9-17
SPLIT 15.5.2015. Otvoreno učilište Algebra,
Put Brodarice 6
9-17
RIJEKA 18.5.2015. Otvoreno učilište Algebra
Korzo 24 a
9-17

Svi potencijalni korisnici mjere koji žele nazočiti edukaciji, svoju prijavu trebaju poslati na adresu e-pošte edukacijaprr@mps.hr, s naznakom grada u kojem žele odslušati edukaciju. Uz prijavu, potencijalni korisnici obavezno dostavljaju i Potvrdu o veličini gospodarstva (izdaje Savjetodavna služba)

  1. Potvrdu o veličini gospodarstva (izdaje Savjetodavna služba)

PRIJAVNICU ZA SUDJELOVANJE NA EDUKACIJI – POSLOVNI PLAN MOŽETE PREUZETIOVDJE.
Napominjemo kako su potencijalni korisnici mjere oni koji u trenutku podnošenja zahtjeva za potporu pripadaju ekonomskoj veličini iskazanoj u ukupnom standardnom ekonomskom rezultatu PG od 2.000 EUR-a do 7.999 EUR-a
Broj raspoloživih mjesta je ograničen, a edukaciji će moći pristupiti samo oni koji dobiju pisanu potvrdu o mogućnosti sudjelovanja.
Usporedo s ovom edukacijom, Ministarstvo vrši educiranje i 40 djelatnika savjetodavne službe i Hrvatske poljoprivredne agencije koji će u svim županijama biti na raspolaganju potencijalnim korisnicima.
Popis adresa savjetodavne službe na kojima se možete informirati o izradi Poslovnog plana za mjeru 6.3 možete pronaći na poveznici  http://www.savjetodavna.hr/projekti/28/193/ruralni-razvoj/izracun-ev/