Radionice

Konferencija „Digitalna poljoprivreda“, Agronomski fakultet Zagreb, 11.12.2018.

zakazano Radionice

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, Agronomskog fakulteta u Zagrebu te agencije Apriori World pod motom ”Inspiriramo poljoprivredu” po prvi puta će se 11. prosinca održati konferencija Digitalna poljoprivreda.

Konferencija će okupiti poljoprivrednike, digitalne stručnjake, članove Odbora za praćenje Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., korisnike mjere 4 ruralnog razvoja, studente Agronomskog fakulteta iz Zagreba, Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, Sveučilišta u Zadru, Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima i Veleučilišta u Požegi. Na konferenciji se očekuje oko 180 sudionika.

Osim domaćih predavača, na konferenciji će govoriti predstavnici austrijskih, izraelskih i nizozemskih tvrtki. Na okruglom stolu „Digitalne farme u Hrvatskoj – san ili java?“ govorit će se o transformaciji, mogućnostima financiranja poljoprivrede u skladu s digitalnim rješenjima. Osim predstavnika Ministarstva poljoprivrede svoja stajališta predstavit će i Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Preuzmite (PDF, 923KB)