PRR 2014. – 2020.

Pročitati prije postavljanja upita

Poštovani,

unutar jednog upita dozvoljeno je postaviti samo jedno pitanje. Ako imate više pitanja, potrebno je više puta odabrati opciju „postavite upit“. U slučaju da jedan upit sadrži više pitanja, bit će odgovoreno samo na prvo pitanje. Svaki upit mora biti jasno formuliran. Ako se Vaše pitanje odnosi na nekoliko područja, višestrukim odabirom odaberite sva područja koja će se u pitanju pojaviti.

U nastavku donosimo kratku uputu vezanu uz sustav pitanja i odgovora.

Prije postavljanja upita

Na stranici www.ruralnirazvoj.hr objavljuju se odgovori na upite vezane uz pojedini natječaj. Kako postoji mogućnost da smo ranije zaprimili upit sličan Vašem, molimo Vas da uz pomoć tražilice upišete pojam koji bi se pojavio u Vašem upitu, te da provjerite nije li na takav upit već odgovoreno.

Kako postaviti pitanje?

  1. Upišite svoje ime i prezime i adresu e-pošte putem koje ćemo dalje komunicirati s Vama
  2. Odaberite natječaj na koji se pitanje odnosi. U padajućem izborniku će se pojaviti svi trenutno aktualni natječaji i jedino za njih na ovom mjestu možete postavljati upit.
  3. Odaberite područje upita. Iz padajućeg izbornika odaberite jedno od ponuđenih područja na koje se upit odnosi. Ukoliko se Vaše pitanje odnosi na nekoliko područja, višestrukim odabirom odaberite sva područja koja će se u pitanju pojaviti.
  4. Postavite Vaš upit. Ako imate više pitanja, potrebno je više puta odabrati opciju „postavite upit“.

Odgovaranje na upite

Nakon što postavite upit i nakon što isti bude uvršten u našu bazu podataka, zaprimit ćete obavijest o tome.

Odgovore nećete zaprimiti na svoju adresu e-pošte koju ste ostavili u obrascu već ćete, nakon što bude dovršen, u automatski generiranoj poruci dobiti obavijest s poveznicom putem koje ćete direktno pristupiti odgovoru na stranici www.ruralnirazvoj.hr.

Napominjemo kako se, u skladu s odredbama navedenim uz svaki pojedini natječaj, jedino odgovori na upite koji su postavljeni na ovaj način, kao i odgovori objavljeni na mrežnoj stranici www.ruralnirazvoj.hr smatraju službenim.

Napomena:

Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ne mogu davati svoje mišljenje o prihvatljivosti pojedinog potencijalnog korisnika, prihvatljivosti projekata odnosno pojedine vrste ulaganja.