Novosti

Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme

Poštovani,

 

u Narodnim novinama, broj 72/2017, objavljen je javni Natječaj za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme u Ministarstvu poljoprivrede, među ostalim i u našoj Upravi za ruralni razvoj.

Pred nama je izazovno vrijeme provedbe trenutnog Programa, a već se pripremamo i za kreiranje politike ruralnog razvoja RH za razdoblje 2021. – 2027.

Iako smo unatrag nekoliko mjeseci značajno podigli razinu iskorištenja sredstava iz EU fonda za poljoprivredu i ruralni razvoj, naš je cilj do 2020. ugovoriti svih 2.4 milijarde EUR-a koje su nam na raspolaganju.

Zato ojačavamo svoj tim s novih 20 stručnjaka, ne samo poljoprivredne struke. Tražimo i pravnike, stručnjake iz područja društvenih i biotehničkih znanosti.

Od kandidata očekujemo izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, napredno znanje rada na računalu, a ovisno o poziciji i poznavanje nacionalnih i EU propisa, poznavanje Kohezijske i Poljoprivredne politike EU i dr.

Ono što nudimo jest rad u dinamičnoj i motivirajućoj sredini, mogućnost stalnog učenja i postupnog napredovanja, putovanja, stimulirajuća primanja.

Ukoliko smatrate da ste idealan kandidat, prijavite se na neka od radnih mjesta u našoj Upravi. Sve detalje natječaja pronađite na poveznici.

 

Požurite, prijave se zaprimaju do 29. srpnja.